promotie - Reisverslag uit Kos, Griekenland van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu promotie - Reisverslag uit Kos, Griekenland van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu

promotie

Door: niels

Blijf op de hoogte en volg niels

30 Juni 2007 | Griekenland, Kos

dag mensen!!

ik maak het hier mee hoor!! even een verslag van afgelopen week!

ik ben zoals jullie weten druk met alle arke en hi dingen zoals smilemomenten en excursies. ik was hier ook lekker mee bezig.

ik ben dinsdag avond naar rhodos gegaan om daar mijn spullen op te halen en mijn oude collega's op te zoeken. was echt hartstikke leuk!!
maar op woensdag belde de chief hostess van rhodos op om te vragen of dat ik niet liever donderdag ochtend wilde vertrekken naar kos ipv woensdag om 17uur.
ik had natuurlijk wel zoiets dat ik eerst naar kos moet bellen of dat goed is want ik moet natuurlijk donderdag gewoon werken. ik belde naar mijn ned collega op om dat te vragen. in eerste instantie was het wat moeilijk omdat we een smilemoment hadden donderdag en er kwam een nieuwe kidsentertainer aan die we moesten ontvangen! maar we hadden het perfect geregeld want ik zou om elf uur aankomen op kos en dan zou ik meteen het smile moment doen. en kon zij dan de nieuwe entertainer ontvangen!!

dus ik kon tot donderdag lekker op rhodos blijven!!

ik kom die donderdag op kos aan en ben toen ook meteen begonnen met het smile moment door kos stad!

toen ik terug kwam heb ik een flinke uitbrander gehad van onze tunesische chief! ik daarop meteen actie ondernomen en naar ned gebeld!
ned was blij dat ik belde en heeft daarna ook naar mijn collega gebeld!

daarna heb ik eigenlijk niks meer gehoord tot gister dan!

gister ben ik met de kidsentertainers mee op de kidsexcursie gegaan om te kijken wat voor entertainment we op die excursie kunnen doen!
ik ben toen door nanda ( tui in nl) gebeld en die heeft me duidelijk gemaakt dat de kidsentertainers niet bij het hotel horen dus daar ook nergens mee mee doen dan!! ze zou dan ook even mijn collega opbellen om dat te zeggen! mijn collega wilde juist wel dat hun mee doen met het hotel qwa minidisco en zo!

na de excursie ben ik terug naar mijn apartement gegaan. mijn collega riep me even bij haar, ik vond het raar want alles verliep toch wel redelijk!

bij haar aangekomen heb ik te horen gekregen dat ze haar functie neerlegt als chief van het tui nl team in het hotel en dat ik nu dat ben!!

ik stond echt even met mijn mond vol tanden te kijken!! ik moest het echt even tot me door laten dringen!

dus ik ben nu verantwoordlijk voor:
het coordineren van de barkie kidsclub, dus kijken of alles wel goed gaat en als er problemen daar zijn dat ze dan bij mij moeten komen! ze hebben zelf een heel programma dus dat zal niet veel problemen op leveren!
de smile momenten, de speciale momenten voor de tui nl gasten, die deed ik al dus dat blijft gewoon normaal alleen dat ik met allemaal nu dus mee moet!
de excursies met animatie! ik moet er voor zorgen dat er op de excursie voor de volwassenen iets van animatie komt! was ik ook al wat mee bezig!

maar eigenlijk kort en bondig gezegd:
ik ben nu hoofd van de animatie ter plaatse in het hotel!!

maar ik heb heel veel mensen om me heen die me kunnen helpen en beetje begeleiden dus dat komt allemaal hartstikke goed!
morgen komt ook een nieuwe entertainer die mij komt helpen!! dus ik maak me geen zorgen hoor!!

nou jullie zijn weer een beetje up to date!! ik heb wat foto's er op gezet van kos van de smile momenten dus dan hebben jullie een beetje een indruk!!

groetjes

niels

• 30 Juni 2007 - 10:12

Mari En Marian:

Ha die niels wat een leuk bericht dat je promotie hebt gemaakt maar van morgen kwam jullie moeder met de post en die vertelde het heel leuk en je kunt dat dat weet ik zeker ik zou zeggen geniet er lekker van en maak er iets van ik hoor wel van je moeder heo het verloopt en hou natuurlijk de site bij.
    groetjes mari en marian van scijndel.

• 30 Juni 2007 - 11:23

Jenine:

Hey leuk die promotie! Komt allemaal wel goed! En we houden je site bij...dus hou ons maar op de hoogte van je avonturen!
    Liefs Jenine

• 30 Juni 2007 - 11:32

Johan En Filiz:

Ha chiefke..!

Wat leuk dat je nu al gepromoveerd bent! Hier alles goed. M'n huisje in Wouw is verkocht en we beginnen half augustus met de bouw.

Groetjes van Flieske

• 01 Juli 2007 - 07:29

Anja:

PROFICIAT, kei leuk om te horen dat je een stap hoger op de ladder bent, geniet ervan en veel succes, groetjes en een dikke knuffel, Anja.

• 01 Juli 2007 - 19:56

Cis:

wooow! Niels wat goed hahaha... was leuk op Rhodos, leuk je weer ff gezien te hebben! Zet m op he!!!! Groetjes uit Rhodos :) Cis xxx en TJ

• 04 Juli 2007 - 08:33

Fam. Van Lith:

Nou, nou wat een prestatie!!!!
    Goed gedaan hoor!!!
    We houden alles bij, vanuit het
    regenachtige Geffen!!!!!!!!!!!!!!!
    Groetjes fam. van Lith

• 05 Juli 2007 - 18:10

Marlien:

Hoi Niels,

Lukt het een beetje de baas te spelen?
    Zoals ik je ken moet dit wel lukken.
    Heb je ondanks alles toch een beetje het idee met vakantie te zijn? Aan de temperaturen zal het daar niet liggen, hier is het wat minder en dat is wel jammer voor hen die nu vakantie hebben.Wat vind je leuker Rhodos of Kos? Niels maak er een onvergetelijke tijd van en entertain ze. Liefs Marlien

• 10 Juli 2007 - 19:56

Je Moeder:

Hoi Mop.
    He wat heb ik gehoort van Filiz mag je als je straks terug bent met de collega van Filiz en met Filiz mee op de ambulance dat lijkt me erg leuk.
    Wel toe vallig dat je die daar tegen komt en ook dat ze Frans en Liesbeth heten.
    Want die zitten in het zelfde hotel als jij.
    Heb je er al iets van gehoort,
    Filiz gaat 10 augustus trouwen en nou heeft ze ons pap gevraagt of hij haar getuige wil zijn dat vindt ons pap wel erg leuk om dat te mogen zijn hij heeft dus ja gezegt tegen Filiz.
    he mop pas goed op je zelf en tot horens