twee maanden later.... - Reisverslag uit Jandía, Spanje van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu twee maanden later.... - Reisverslag uit Jandía, Spanje van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu

twee maanden later....

Door: niels

Blijf op de hoogte en volg niels

28 April 2009 | Spanje, Jandía

hey allemaal!!!

ja ik zit nog steeds op het eiland fuerteventura!
iig dankjewel voor alle leuke berichten!
ik heb ook vernomen dat het familieweekend een groot succes was!? zou wel graag wat meer reacties wilen hebben van mijn familie over het familieweekend! heb alleen van mijn ouders gehoord en mijn oom uit tegelen ( of in het buitenland waar hij ook al vaak naar toe gaat!).
maar hoe gaat het hier vragen julie elkaar zeker af?
nou het is hier goed te doen het is wel een beetje rustig wat collega's betreft hier in het zuiden van het eiland! in het noorden van het eiland zitten toch net wat meer reisleiding dan hier in het zuiden. buiten dat heb ik erg veel plezier op het kantor met mijn collega en de andere collega's die daar op het kantoor zitten!
vandaag is mijn vrije dag, wat een beetje standaard is dat ik het volgende moet doen:
-boodschappen
-email checken en mensen plezieren met mijn verhalen haha
-huisje een beetje schoonmaken, want het is hier zo stoffig, als ik het niet doen wordt ik iedere dag wakker door niesbuien en een kriebelneus!
-genieten van de zon en het heerlijke strand hier ( ben nog maar 2 keer op het strand geweest haha)

dit zijn de dingen die ik meestal doe op mijn vrije dag! mensen die ik verder nog wel ken die moeten dan wer werken op de dag dat ik vrij ben! het uitgaan hier in het zuiden is ook aanzienlijk minder dan op mijn vorige eilandje kos! gister kwam ik van mijn laatste hotel terug gereden naar huis en dan kom ik langs de enkele kroegen die het zuiden rijk zijn. het was gewoon donker! nog nooit meegemaakt op besteming!

maar even wat positief nieuws!
het eiland is kaal maar hoe langer dat je er zit hoe mooier je ale uitzichten gaat vinden! en qua het werk leer ik hier heel veel! hoe het nu allemaal werkelijk in zijn gang gaat! wat er allemaal bij komt kijken als je een vakantie boekt en wat er dan allemaal op bestemming niet voor je gedaan wordt! ik wist dan wel het een en ander al maar nu dat je het alemaal zelf doet kom je er wel achter dat het niet zomaar een envelopje klaarmaken en transfer regelen is!
en dan komen er gasten aan en die beginnen dan meteen met klagen over de meest onzinnige dingen! en willen je dan ook nog vertelen dat ze niet zien wat je allemaal doet!
deze mensen horen links te liggen zoals het spreekwoord dat zo leuk zegd! verder lach gewoon vriendelijk naar ze en sta ze gewoon te woord! haha life is a game!

en dan even wat shocking nieuws vor jullie:
ben je er klaar voor???
ik ben namelijk begonnen met iets heel sportiefs! en nu al namelijk 3 weken iedere dag aan het hardlopen over de promenade en boulevard langs het strand! dat is nu echt een lekkere uitlaatklap! nergens aan denken en gewoon hardlopen zodat alles uit je lichaam komt! heerlijk! had ik eerder moeten doen haha!

en natuurlijk schijnt hier de zon heerlijk! ja sorry in tegenstelling de regen die julie heben heb ik het toch een stuk beter!

maar ik heb ook meteen een uitnodiging vor jullie! jaja een groots feest hier op fuerte!

namelijk wordt ik 12juni weer een jaartje ouder en omdat ik al 2 jaar mijn verjaardag niet heb kunnen vieren in nederland en dus ook niet met jullie allemaal rond me heen! wil ik jullie allemaal uitnodigen hier op furteventura! in het zuiden! Morro Jable! ik heb slaapruimte vor nog maximaal 2 mensen!

het feestje zal gegeven worden op de zaterdag! ideaal want stel dat je alleen komt voor een grandioos feestje kun je donderdag landen met het vliegtuig op het eilandje en zondag weer terug! en goedkopen vluchten kun je vinden met de vliegmaatschappij Iberia, dan vlieg je via madrid! er is al een geplande visite die voor nog geen 130 euro een retour vlucht heeft kunnen regelen!!

nou laat me het allemaal weten, wie het eerst maalt heeft een slaapruimte dus ben er snel bij!!
op=op=op=op=op=op=op!!!

nou dit was mijn verhaaltje voor deze keer ik hoop dat jullie genoten hebben en ik zie jullie graag zaterdag 13 juni op mijn feestje!!

groetjes uit het zonnige (grijze) fuerteventura!!

niels

• 29 April 2009 - 09:07

Je Moeder:

Leuk Niels dat je tijd hebt gevonden om je site bij te werken.
    Nou de uitnodiging voor je verjaardag zetten wij naar 10 augustus.
    Weet nu niet zoveel te vertellen want we hebben elkaar pas gesproken,en dus alles al vertelt.
    Nou nog veel plezier en we sprekken elkaar gauw.

Goetjes je Moeder

• 29 April 2009 - 17:08

Duncan:

Halloooooooooooo,

Niels ik heb je gisteren maar even gebeld om zelf te vertellen dat ik een heel leuk famillieweekend heb gehad en dat ik met jullie mam het DAK en de RAMEN moet repareren.

Ik mis je wel hoor. xxxDuncan

• 02 Mei 2009 - 18:19

Lisa:

Hoi Niels,

Dank je voor je uitnodiging. Het lijkt me heerlijk om eens daar in Spanje mijn verjaardag te vieren, maar helaas.... Mijn visite staat dan al voor ONS huis!
    Desalniettemin wensen mijn familie en ik jou een heel leuk verjaarsfeest, dan doen wij dat hier ook!

Groetjes Lisa.

• 17 Mei 2009 - 11:19

Femke:

He niels!
    hoop voor je dat er langzaamaan wat meer gasten gaan komen zodat je lekker bezig kan zijn! Ik vond t erg gezellig om jouw en je nieuwe casa te hebben gezien! Tot snel weer!
    kus fem

• 18 Mei 2009 - 16:05

Flieske:

Aha! Je bent een wasbordje (oftewel sixpack) aan het kweken!!! Wow, dan komt er straks een gepierde Niels terug, haha.

Met jouw verjaardag langskomen zal er voor ons helaas niet inzitten. Hopelijk wordt het ondanks dit grote gemis toch een leuke dag. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen daar!

• 12 December 2009 - 13:17

Femke:

He niels,

wanneer krijgen we een berichtje van je uit Gran Canaria?
    kus fem

• 03 Februari 2010 - 21:03

Meggy:

Wat is het toch stil aan de overkant...........