laatste paar dagen van het hoogseizoen... - Reisverslag uit Kos, Griekenland van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu laatste paar dagen van het hoogseizoen... - Reisverslag uit Kos, Griekenland van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu

laatste paar dagen van het hoogseizoen...

Door: niels

Blijf op de hoogte en volg niels

26 Augustus 2007 | Griekenland, Kos

dag lieve mensen!!

we zijn nu bijna aan het einde van het hoogseizoen!! volgende week gaan alle kidsentertainers weer naar huis en ben ik nog maar de enigste entertainer in dit hotel van arke en holland international....

maar ik krijg de eerste twee weken asistentie van iemand die hier op kos in een ander hotel heeft gewerkt als kidsentertainer en daarna komt een kidsentertainer weer terug om mij het seizoen verder te helpen!

ik heb natuurlijk wel weer wat meegemaakt hier! ik heb een paar dagen terug te horen gekregen dat er een fotograaf naar mijn hotel komt om foto's te maken voor de folders van arke en hi voor het volgende zomerseizoen!! dus voor alle bestemmingen waar entertainment wordt aan geboden door arke en hi!! dus miss kom ik wel in de gidsen te staan voor volgend seizoen!! word i9k een echt fotomodel haha!

maar wel een nadeel er aan is dat ik het hele programma voor woensdag en dondeerdag heb moeten veranderen voor de fotograaf... maar dat lukt wel, moet wel een beetje snel gebeuren want het is nog maar kort dag...

ja verders heb ik niet veel meer meegemaakt alles loopt verders nog goed!!

hier hebben we gelukkig geen last van branden, watertekort, enz enz. terwijl we het hier wel horen over de 150 branden die er heersen en de aantal doden... dus geen paniek ik merk hier niks daarvan haha

ik wil wel graag dat mijn familie in nuland een berichtje een keer gaan plaatsen want dat beloven ze nu al een aantal weken.........

groetjes

uit kos

niels!!

• 26 Augustus 2007 - 17:56

Sibel:

Gelukkig maar... We zijn gerust gesteld.
    Fijn dat het nog steeds goed gaat.
    En wat een eer dat je voor entertainment op de foto mag!

Veel plezier nog en tot later!
    Liefs van ons.

• 27 Augustus 2007 - 12:48

Je Moeder:

Heel leuk zo wordt je straks nog een echt Fotomodel Ha Ha Ha.
    Ik kijk iedere morgen als ik waker wordt of er weer iets nieuws op staat van Familie of Vrienden dat is erg leuk om hun reacties te lezen .
    We zijn erg trots op je dat het je daar zo goed gaat en we kijken wel wat het ,
    volgende seizoen brengt want zo komen wij ook nog eens op plekken die we anders niet aan zouden doen door Jou en ook door Emile zijn we echt reizigers aan het worden .
    We spreken elkaar weer gauw pas goed op je zelf .

Groetjes je moeder

• 27 Augustus 2007 - 19:54

Hoi Niels,

Gelukkig dat het bij jou wel veilig is, maar zo erg voor de rest van Griekenland.Leuk dat je misschien in de nieuwe brochure komt te staan.Wel lachen hoor, voor het beste resultaat.Waar blijven je foto's?????? Veel liefs Marlien

• 28 Augustus 2007 - 13:00

Rick En Bart Wilbers:

Hoi Niels. OOk deze manier van een website is leuk. Ik kende dit nog niet.
    Ik zie dat je de foto die ik doorgemaild heb hier ook staat. Goed bezig.
    Nogmaals bedankt voor de geweldige vakantie en ik spreek je nog wel een keer via de webcam.

Groetjes aan de andere entertainmentleden.

Wilfred, Susanne, Rick en Bart Wilbers
    Kipriotisvillage 4-19 Juli

• 28 Augustus 2007 - 13:38

Harm:

hey fotomodel...:P
    mooi om te horen dat alles daar goed gaat en dat er bij jullie geen brand enzo was!!
    en wat leuk dat je misschien in de folders komt!!! nou hou ze daar maar mooi bezig en wij horen het wel als er weer nieuwe verhalen en foto's te zien zijn!!!

groetjes en nog veel plezier daar..

werk ze..

je familie uit nuland

• 28 Augustus 2007 - 14:36

Ad En Rita:

hoi niels alles goed ?
    we hoorden van antoinet bijveld dat je het heel goed doet daar in griekenland ze hadden veel plezier met je gehad maar ja dat kan ook niet anders zo,n vrolijke jongen in zo,n mooi land
    de groeten uit Geffen en tot ziens

ad rita
    steffi roel
    en tim

• 29 Augustus 2007 - 11:47

Anja:

Hey Niels, leuk om weer op de hoogte te zijn van je dagelijkse bezigheden. Nog even en dan zit het er alweer op. Groetjes houdoe wor.

• 29 Augustus 2007 - 14:51

Patricia:

Heej Jochie ;)

Gelukkig dat er bij jou niks aan de hand is van die branden enzz..
    Wie weet kom ik je nog ergens tegen op een folder of wat dan ook ;)

Veel succes/plezier daar!!

Liefs Patricia (uit De Lier ;) hahaha)

• 02 September 2007 - 11:12

Hoi Niels,

Nog een paar daagjes en dan kan ik ook van de Griekse zon genieten.Wil je de zon nog wel even daar houden voor ons?
    Jammer dat ik niet even heen en weer kan naar Kos.
    Liefs Marlien

• 21 September 2007 - 15:54

Marlijn Van Sanne:

heej niels
    alles goed????
    met mij wel ik zit nou in de
    1e
    groetjes marlijn van sanne !! op welke school zit jij of waar zit jij nu??

• 26 September 2007 - 08:21

Hoi Niels,

Je bent nu aan het einde van het seizoen, ook van je latijn,of valt dat nog mee? Hopelijk heb je goede assistentie gekregen.Hoe zijn de foto's geworden. Over foto's gesproken, ik wil nieuwe zien.Laat ons op de valreep ook nog even genieten van Kos, ik wacht af.Veel liefs Marlien

• 28 September 2007 - 18:52

Monique Van Der Heij:

ik weet niet of je me nog kent. samen met karin zit ik bij e.h.b.o.
    je site heb ik via je moeder. ik dacht nu ik wat meer tijd heb even om je site te bekijken. hij is leuk en de foto's geven op dit moment een jaloerse gedachte. hier begint de herfsttijd weer en moeten we het met lichtjes en rond deze tijd leuke halloween artikelen het wat gezelliger maken. ik hoorde van je moeder dat je in een korte tijd snel een goede promotie hebt gekregen en dat je met veel plezier aan het werken bent. dit vind ik heel leuk om te horen want ik wens je toe dat je daar in het warme land vind wat je zocht.
    groetjes monique