verrassing!!! - Reisverslag uit Geffen, Nederland van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu verrassing!!! - Reisverslag uit Geffen, Nederland van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu

verrassing!!!

Door: niels

Blijf op de hoogte en volg niels

02 November 2007 | Nederland, Geffen

dag mensen!!!

ik heb iedereen een beetje voor de gek gehouden!! ik ben namelijk al thuis!

ipv de 5nov ben ik 30okt al terug gekomen! dit was natuurlijk een extra grote verrassing voor mijn ouders!!

dus de dag dat ik terug kwam werd ik opgehaald door els ( oudcollega/goede vriendin). ik vond het wel weer leuk om alle mensen weer te zien en iedereen vol verbazing te laten staan. ik had ale helemaal geplant wie ik nog zou willen verrassen vandaag. ik mocht terug rijden in de auto, dat was natuurlijk wel weer ff wennen op de ned. snelwegen ipv de gladde hobbelwegen van kos!

we reden eerst nog even langs van heesch (het autobedrijf) want ik moet natuurlijk zelf ook mobiel zijn! en ja daarna naar huis!! waar tante marlien vol 'vreugde' op mij zat te wachten.....

De volgende dag zou ik samen met mijn broer onze ouders op gaan halen van schiphol ( die waren 3 weken naar de caribien geweest ). ik wilde ze natuurlijk wel op een grappige manier verrassen, dus zou tegen mijn broer dat hij gewoon op ze moest gaan wachten en dat ik er dan op een gegeven moment ook ergens verschijn!

dus na een tijdje kwamen mijn ouders uit de deur en mijn broer verwelkomt ze en wil met ze naar de auto lopen ( ze wisten toch niet dat hij niet alleen was) en toen ze de eerste stap wilden zetten liep ik naar ze toe met ' ach! zijn jullie ook hier!??'

mijn moeder was helemaal verwondert en de tranen kwamen meteen en een dikke knuffel!! mijn vader was volgens mij een beetje moe van de trip maar toen hij mij ineens zag gingen de ogen toch plots wel heel erg op staan haha

en ja nu een paar dagen weer terug te zijn lijkt ook hier toch wel alles normaal.. alleen een beetje koud en ja dat is wennen met een snotneus haha

heel veel groetjes

niels

• 02 November 2007 - 21:34

Pa En Ma:

Ja Mop dat was echt wel een verrassing dat jij samen me Emile ons op kwam halen.
    Daar ik tegen iedereen had gezegt hoe fijn ik het vondt dat je op 5 nov weer naar huis kwam want dan konden we jou toch zelf van schiphol op halen.
    Maar nu weet je ook meteen hoe geweldig de reis is geweest.
    Hier wordt nog lang over na gepraat met jullie,en de foto's van bekeken als die volgende week klaar zijn en ingeplakt.
    Nu genieten we weer van je opgewekt humeur,en je spontaane lach want dat is ook maar weer voor 6 weken want dan vertrek je alweer naar OOSTENRIJK, en zien we jou dan pas weer in MAART thuis.
    Maar we wensen jou veel plezier en houden deze site goed in de gaten om op de hoogte te blijven van jou belevenissen daar die kunnen net zo spectaculair worden als in GRIEKENLAND.

groetje Pa en Ma

• 04 November 2007 - 12:32

Sibel:

Haha, grapjas! :D

• 07 November 2007 - 09:44

Sharon:

Heeey heeey

Ik denk ben zo nieuwsgierig naar je site... Je vermaakt je volgens mij erg goed in het buitenland ofniet?? Super voor je dat je ook weer naar oosterijk gaat bijna..

Ik ga zelf 27 januari naar Australie voor 5 maanden :D:D

dus vanaf dan kun je mij ook een berichtje sturen op sharonvdven.waarbenjij.nu

Groetjes en kuss Sharon HAVE FUN!!!

• 09 November 2007 - 23:45

Filiz: