gezellig!!
Door: niels
Blijf op de hoogte en volg niels
21 Januari 2008 | Oostenrijk, Zell am See
hey mensen!
ja na twee weken niks te doen hebben heb ik er nu weer een weekje op zitten dat we wel kinderen hadden!!
en het was een hartstikke leuke week! namelijk duncan met papa en mama was op bezoek!
zaterdag zouden ze aan komen, ik dacht dat ze om 16:00 ongeveer aan zouden komen. maar om 9:15 ging de telefoon al! We zijn er hoorde ik door de telefoon door drie mensen zeggen.
dus ja eerst even douchen, aankleden en de auto pakken naar piesendorf!
toen ik eraan kwam werd ik al opgewacht door adnan, meggy en Duncan! en ik had natuurlijk een leuk kadootje voor Duncan mee genomen! je zult het kado wel zien op de bijgevoegde foto's, het staat namelijk op zijn hoofd! haha
Duncan zou bij mij in de creche komen terwijl adnan en meggy aan het skien zijn. maar het is vakantie dus eerst lekker ontbijten en rustig wakker worden en daarna naar niels toe!!
Duncan was een leuk druk zeer aanwezig ventje! maar we hebben veel afgelachen! samen met zijn creche-maatje, was hij de hele dag druk aan het spelen!
We zijn ook een paar keer lekker naar de sneeuw gegaan! adnan en meggy vonden dat dan ook geweldig hoe hij lekker doos de sneeuw aan het rollen is! een sneeuwpop maken ging wel maar ja het is natuurlijk veel leuker om die sneeuwpop tegen de vlakte aan te duwen! haha
vrijdag was mijn vrije dag, en ja dat wordt een dagje in de sneeuw met duncan en skien met adnan.
nadat duncan lekker op de slee gezeten te hebben en sneeuw in zijn neus gevallen te hebben gingen adnan en ik naar kaprun ( gletsjerpiste).
Adnan zou me wat helpen om wat beter te gaan skien. nadat we helemaal boven waren, was het skies aan en gaan met die banaan.
het ging nog wat moeizaam maar ik ging vooruit. en adnan zou wel even laten zien dat hij kan skien!
hij komt met een leuke vaart langs mij heen en gaat zo recht de berm in en duikt dan ook zo recht de sneeuw!
het zag er zo komisch uit dat ik er nu nog om kan lachen!! een paar meter verder geskied te hebben, keek ik even naar adnan. Heel zijn hoor zat nog vol met sneeuw!! haha
Verder hebben we nog lekker wat rond geskied en zelf een zwarte piste bedwongen!! daarna even wat lekkers gepakt om weer wat op te warmen.
in de skihut werd dan ook omgeroepen dat binnen een aantal minuten de laatste lift naar beneden gaat vanaf de gletsjer.
dus we zijn direct van de skihut naar de lift gegaan.
terug in het hotel was meggy samen met duncan 'de avonturen van de kleine ijsbeer' aan het kijken!
die avond heb ik lekker samen met ze gegeten en nog wat gedronken op de kamer!
de volgende dag zouden we een nieuwe sport gaan ontdekken.
snowtubbing!!!
met een grote band de berg opgetrokken worden en dan maar van de berg glijden!! dat was echt geweldig!
en ja duncan moest natuurlijk ook een keer mee! hij heeft genoten met een grote lach op zijn gezicht!!
We hebben nog wat gegeten in mijn kamer en daarna was het dan het moment om afschijt te nemen...
allemaal een grote knuffel gegeven en ja dan maar zwaaien.....
Adnan, Meggy en duncan hartstikke bedankt, ik heb een geweldige week gehad!! we gaan de film maar weer een keer kijken als ik terug ben!
heel veel groetjes
niels
dus ja eerst even douchen, aankleden en de auto pakken naar piesendorf!
dus we zijn direct van de skihut naar de lift gegaan.
die avond heb ik lekker samen met ze gegeten en nog wat gedronken op de kamer!
de volgende dag zouden we een nieuwe sport gaan ontdekken.
snowtubbing!!!
allemaal een grote knuffel gegeven en ja dan maar zwaaien.....
heel veel groetjes
niels
21 Januari 2008 - 21:27
Je Moeder`:
Hoi Mop.
Ja ik zal weer niet een van de eerste zijn die op je bericht reageert.
Ik had van jou en ook van Meggy al gehoort hoe geweldig het was maar dat ziet iedereen wel aan die leuke foto,s die je er bij hebt staan.
Het is toch ook een geweldig manneke,en die muts staat hem ook geweldig.
En dat rollen in de sneeuw vindt hij echt geweldig net als op de slee.
Wij gaan binnen kort naar ze toe om de film te bekijken, lijkt me geweldig om te zien hoe het daar ook in de kinderopvang is verlopen.
Maar wat ik van Meggy heb gehoort doe je het geweldig,je leert hun nog wel hoe ze Duncan moeten opvoeden .
Nou tot later want we bellen je weer gauw.
Groetjes Je Moeder -
21 Januari 2008 - 21:51
Adnan, Meggy, Duncan:
Nielske,
Duncan roept nogaltijd Nieeeeels en wil met regelmaat de film van jullie zien. We hebben alle drie erg genoten van de sneeuw en vooral van jouw aanwezigheid.
Te veel voor woorden en we zouden het zo weer over doen. Jammer dat we weer aan het werk moeten.
Ps. ze hebben gelijk in Oostenrijk :
Je bent een super Nanny -
25 Januari 2008 - 19:30
Els,:
Niels,
Nou Niels als je dat manneke op de foto"s al ziet, dan moet het gewoon supergezellig zijn geweest -
28 Januari 2008 - 09:53
Cis:
Haha Nielsje de Super oppas! Erg leuk om je verhaaltjes te lezen, zie het al helemaal voor me ;)
X Cis -
07 Februari 2008 - 10:29
Tante Nel:
Hoi Niels,
Heb jij de mail over het a.s. familieweekend ook gekregen? Denk je dat je er bij kunt zijn? Het gaat vast erg leuk worden. We rekenen in ieder geval op je.
Groetjes -
11 Februari 2008 - 10:19
Marlien:
Hé Niels WAAR BEN JIJ NU?
Misschien in Venetie?
Veel plezier en maak er wat leuks van,
groetjes aan Emile.
Liefs Marlien en Gompie -
12 Februari 2008 - 14:25
Tante Tonny:
Stijn, zei me dat je met Emile een weekje naar Venetie gaat.
Maak er een leuke week van.