sorry
Door: niels
Blijf op de hoogte en volg niels
04 Mei 2007 | Griekenland, Athene
sorry sorry!!!!
ja sorry dat ik niks van me heb laten horen op de site maar ik ben dus die donderdag met het vliegtuig naar rhodos gevlogen en toen ik aan kwam bij het hotel heb ik mijn spulletjes neer gezet en moest meteen aan de gang!!!
ik zit in een jetair animatieteam ( tui belgie ) dus ik zit echt tussen de belgen. en ja het ergste weer van mij is dat ik hun accent aan het overnemen ben!!! heel vervelend als je je brabants hoog wilt houden......
maar die dag ben ik dus tot twee uur s'nachts nog doorgegaan!!! en de volgende dag weer op 9.15 aan het ontbijt!!! en ja dat dan weer tot snachts.... en ja ik heb ook tot nu toe nog geen vrije dag gehad dus echt het komt goed van pas dat ik normaal ook zoveel energie heb!!
maar het is wel vervelend dat we overdag meestal uit ons neus moeten eten en dat we savonds dan wel ineens hard moeten werken ( repeteren voor de shows ). want overdag werken de belgen aan hun eigen funmomenten ( speciaal voor de jetair gasten) en ja wij hoeven niet zo veel te doen dus we zitten dan vaak te niksen in de middag maar ja dat konden ze ook beter andersom doen!!! ben je ook wat eerder klaar denk ik!
en ja nu begint iedereen ook een beetje moe te worden dus je er komen veel irritaties naar voren en ja onze chief zegt dat we volgende week onze eerste vrije dag krijgen!!! dus ja jullie begrijpen wel dat iedereen wat ligt de zeuren tegen de chief want iedereen die we dit vertellen van tui zegt dat dat helemaal eigenlijk niet mag!!!!
maar onze chief is ook vaak onredelijk! ze maakt andere animatoren gewoon zwart als die er niet bij is dus ja we zijn wel wat geirriteerd door haar!!
donderdag waren de eerste gasten aan gekomen!! 4nederlanders dus ik praat al weer wat meer nederlands dan toen er nog geen gasten waren haha.
ik heb vorige week ook een fiets gekocht!! want ja ik ben totaal niet mobiel hier of ja je moet er voor betalen maar ja als je op vakantie bent is dat niet erg maar ik zit hier wel iets langer dan een half jaar!! want lopen naar rhodos stad zit er echt niet in miss fietsen maar dan moet je wel de tijd hebben.
ja... ik zet later foto's op de site want had er nu geen tijd voor om ze op de ucb te zetten en dan hier weer in te pluggen.... maar die foto komen zo snel mogelijk ik zet ze vanacht op de usb en dan hoop ik dat ik morgen naar het internetcafe kan... want ja helaas de moeite van wifi was voor niks Max......
ik vind het heel leuk dat jullie allemaal zo leuk op mijn site kijken jammer dat ik er zo in het begin zo weinig op internet kan zijn maar straks als we alle shows kennen zal dat wel vaker zijn!!!
mensen,
jullie horen nog van mij!!!
groetjes
niels!!
mensen,
jullie horen nog van mij!!!
groetjes
niels!!
05 Mei 2007 - 17:27
Kritisch Publiek:
ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja, 15 keer !!! -
06 Mei 2007 - 07:46
Je Moeder:
Hoi Mopje
Fijn dat je tijd hebt gehad om de site aan te passen daar zulen vele blij mee zijn.
We wachten met spanning op de foto's die komen gaan.
Op je auto hebben we verder niets meer gehoord we wachten maar af.
Leuk dat je een fiets hebt gekocht wordt je toch nog sportief is het dan zo lang lopen naar Rhodos vanaf je hotel.
Wij dachten dat het wel te doen moest zijn om lopent naar Rhodos te gaan
Maar jij bent geen wandelaar dan is een fiets iets handiger.
Hierbij krijg je van iedereen de groeten
en tot over ongeveer 3 weken . -
07 Mei 2007 - 11:11
Jan Van Der Zande:
Hey Niels,
Je hebt in iig beter weer daar! Het regenseizoen in Nederland is vandaag weer geopend:S
Ik ben benieuwd naar je foto's. Veel plezier en succes met het oefenen van de shows!
Gr Jan -
07 Mei 2007 - 11:59
Sibel:
Vind je het wel leuk daar?
Jammer dat je het niet zo getroffen hebt met de chief, maar is het met je collega's onderling wel gezellig?
In ieder geval wensen we je veel plezier en tot binnenkort op deze site. -
07 Mei 2007 - 12:09
Patricia:
Hey Nielsjee!
Alles goed daar?!
Fijn dat je het wel naar je zin hebt daar!!
Daar zal het vast en zeker wel veel beter weer zijn ja!
Ik ben lekker druk bezig in ons appartementje! als je terug bent kom je zeker wel ff langs he?!?!!
Ik ben benieuwd naar je foto's, ik zie ze wel verschijnen op de site!!
Veel plezier daar nog, en veel succes!!!
xxx Patries -
07 Mei 2007 - 16:47
Marian :
ja niels kop omhoog zo geniet je dubbel als je een vrije dag hebt maar dat is niet normaal dat je nog geen vrij hebt gehad.
toen wij in turkije waren hadden die van het animatie team ook veel commentaar op doe chief die denken dat ze alles mogen zeggen en het zijn meestal grote bazen.
maar veel sucses je kunt het je moeder is er ook weer zo groetjes marian v schijndel -
09 Mei 2007 - 14:51
Je Moeder:
Hoi mopje.
Ik zit hier met smart te wachten op de foto's die je als het kon vandaag zou plaatsen, en dan weet je wel dat ik dan vind dat ze er op moeten staan.
je weet wel dat je moeder dan erg ongeduldig is.
Het is hier nog allemaal oke,de auto is nog niet verkocht maar dat komt wel.
Je vader heeft zijn bril in twee stukken gebroken met al dat gepoets, maar zijn dinsdag maar een nieuwe gaan kopen en die is zaterdag pas klaar nu zit hij iedere keer met 2 ouwe brillen de ene voor kijken en de andere om te lezen .
Hij word er erg moe van want dat zijn die ogen ook niet meer gewend.
Niels ik spreek je nog wel alvast de groetjes en pas goed op je zelf .
Je Moeder -
09 Mei 2007 - 16:38
Jenine:
Niels,
Tuurlijk heb ik je verhaaltje op deze site gelezen. Als het goed is ben je nu foto's op je usb aan het zetten, dus we hopen ze vanavond of zo nog wel te zien! Sportief bezig geweest trouwens op je vrije dag!Veel plezier vanavond, en ik hoop dat je weer energie hebt gekregen om er morgen weer tegen aan te gaan!Spreek je vanavond nog wel en hoop dat het heel gauw 17 mei wordt!
Liefs Jenine -
13 Mei 2007 - 18:34
Marlien:
Lieve snoet, alles goed? Heb je mijn gezellige brief al ontvangen? Je weet natuurlijk wel dat ik de geheimen liever per brief doe, anders leest iedereen ze. Met mij gaat het prima, het grieks wordt hier steeds minder. Je begrijpt wel wat ik bedoel. Veel liefs en hou je taai Marlien
P.S Zijn daar nog rijke vrijgezellige ,knappe , intelligente grieken? Ha,ha, ik moet natuurlijk niet het onmogelijke vragen. -
14 Mei 2007 - 10:32
Tante Nel:
Hoi Niels,
Leuk je site te zien. Alleen de foto's zijn wat magertjes hoor. Waar blijven de blitse foto's? Als jij ze niet hebt, wil ik wel wat sturen hoor. Je krijgt ze per email. Haha.
Groetjes en pas goed op jezelf.
Tante Nel -
14 Mei 2007 - 15:04
Filiz & Johan:
Ha die Niels!
Wat leuk dat je een eigen site hebt! Heeft ff geduurd voor ik erop kon kijken, maar nu ik het eenmaal ontdekt heb zal ik ´m tussendoor in de gaten houden.
Sjongejonge, wordt wel tijd denk ik voor een vrije dag voor jou, kun je eindelijk die foto´s ´ns sensurenen ;o)
Nou Niels, veel succes daar ennu... Zeg maar tegen die chief van van je dat ze je ´ns een paar dagen vrij moet geven (bij voorkeur rond 3 juni)
Groetjes..!
15 Mei 2007 - 21:55
MPGH Vd Hoogen:
hej niels,
ik lees dat alles goed gaat alleen dat je het druk hebt maar dat is nog niet zo verkeerd voor jouw he want dan ben je inderdaad je energie kwijt en kun je niet zo veel flik flooien.
Verder is het hier niet zo mooi meer kwa weer. voor de rest gaat het zn gangetje.
en zijn er nog meide (mooie, lieve en grappige natuurlijk).
veel succes en zie nog wel wat je allemaal hebt meegemaakt.
groeten martijn. -
16 Mei 2007 - 13:26
Marlien:
Hoi Niels,hier de mensen van het goede leven. Tante Helma is jarig vandaag en word 150 . Je weet dat we dat moeten vieren, Ze ziet er nog heel goed uit voor haar leeftijd, maar kan mij toch niet overschrijden.We denken de gehele tijd aan jou, maar ik denk dat we toch geen medelijden moeten hebben. Hopelijk alles goed en maak er een onvergetelijke tijd van. Het zou ook leuk zijn meer van jou te horen.Veel liefs Marlien en groetjes van Roland, Nelly, Birgitta, Karin, Esther ,Jose, Andre, Pea, Hanny, etc. etc. P.S. Hoe is het trouwens met jou? -
16 Mei 2007 - 18:57
Adje,Meggy En Duncan:
Ha Nielske,
Leuk om je site te zien ( sorry dat we de site vandaag pas bekeken hebben). De foto's mogen inderdaad wel wat pikanter haha. We hopen dat je inmiddels al wel een vrije dag hebt gehad en dat de irritaties niet al te hoog oplopen.
Geniet ervan en vooral van het mooie weer, want hier is het wel heel erg nat.
Dikke knuffel van ons driekes -
11 Juni 2007 - 21:59
Tante Helma:
Hoi Niels,
van harte gefeliciteerd met je 21ste verjaardag.Hoe gaat t daar hoop dat je een fijne verjaardag hebt daar in rhodos.Je hebt een leuke site.
We missen je wel hoor! Hopelijk hebt je het daar naar je zin. Harm is 25 mei uit het gips gegaan en 11 juni weer terug naar t ziekenhuis geweest. Moet nu eerst naar de therapie, mag nog 2 weken niks doen, als dit niet helpt moet hij weer terug naar t ziekenhuis.Verder alles prima hier. Geniet er lekker van. We zien je snel weer hier. Groetjes en een grote knuffel van ons ALLEMAAL.
Ome Gerry, Tante Helma,Patricia,Amy,en natuurlijk Harm.