even iets minder bericht... - Reisverslag uit Brussel, België van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu even iets minder bericht... - Reisverslag uit Brussel, België van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu

even iets minder bericht...

Door: niels

Blijf op de hoogte en volg niels

18 Mei 2007 | België, Brussel

dag mensen!!!

ik vind het echt geweldig hoe dat jullie allemaal op mijn site reageren!! super!!

ik heb deze week weer wat meegemaakt!! we hebben deze week een dansdocent op visite die ons allemaal dansen gaat aanleren voor een aantal shows! sommige dansen zijn echt moeilijk en word ik ook helemaal gek van omdat ik ze totaal niet onder de knie krijg!!!

gister had ik ook echt een pechdag want ik heb een paar pijnlijke dingen gedaan....
we waren aan het repeteren voor een show, en ik moest in die show net doen of ik dronken was en mijn mede mensen in hun kruis slaan ( fake natuurlijk ) maar dat pakte net iets verkeerd uit want diegene die lette even niet op en ik raakte hem dus volop in zijn kruis!!!
dat was pijnlijke fout nr. 1

nr.2
tijdens die show hadden we een playback van de backstreetboys maar dan het nummer 'wich backstreetboy is gay' op een gegeven moment moeten we op zijn homo's bij mekaar staan.... ik stond aan de buitenkant en ik dacht als ik nou mijn been voor alle andere hou op een bepaalde hoogte, dan ziet dat er wel homo uit denk ik.... had ik beter niet kunnen doen... ik raakte tjeerd volop in zijn zaakje....au!! ik dacht eerste dat hij alsof deed maar achteraf bleek het toch echt wel zeer te doen!!

En ja jenine je bent bent er eindelijk!!! maar ja wel klote dat ik de volgende ochtend weer meteen weg moest....

en ja jullie zien waarschijnlijk al dat ik niet in rhodos ben nu....

dat komt omdat ik dinsdag te horen kreeg dat de moeder van een vriendin van mij is overleden... dus daarvoor ben ik even terug in ned. tot zondag want dan vertrek ik weer in de middag terug naar rhodos!!

heel veel groetjes!!!

niels

ps: ik heb mijn laptop in het hotel gelaten dus nu niet in ned. en ja daar staan ook de leuke foto's op.... echt ik zet er zo snel mogelijk leuke foto's op!!!

• 18 Mei 2007 - 21:06

Sibel:

Ai.... inderdaad pijnlijk....
    Beter even geen shows met klokkenspellen meer doen, vrees ik...

Sterkte met alles. Ook voor je vriendin.

• 19 Mei 2007 - 10:25

Jenine:

Hey die Niels,

Even een berichtje vanuit Rhodos!Heb inmiddels al heel veel gezien, ook al verdwaald natuurlijk maar het is toch goed gekomen. O en je verliest je weddenschap denk ik, want die Belg heeft zn eigen niet verslapen (hoe is het mogelijk)
    Sinds jij hier weg bent is het weer ook minder :-( dus kom maar weer snel terug!
    Volgende week zal ik wel wat leuke foto's op je site zetten. Sterkte vandaag en zie je zondag wel weer. Vergeet de pindakaas niet he!
    liefs en xxx van mij

• 22 Mei 2007 - 09:47

Els Verstegen:

Hoi Niels!
    Ben je weer goed terecht gekomen in Rhodos jongen? Ontzettend bedankt nog he, dat je terug naar Nederland bent gevlogen. Hoe gaat het met je shows? En Jenine vermaak jij je daar ook een beetje?

Groetjes van Els

• 23 Mei 2007 - 17:31

Je Moeder:

Hoi Mopje
    Het begint voor ons al op te schieten .
    Het aftellen is echt begonnen,hoe gaat het daar heb je de draad weer op gepakt na die paar hectiesedagen hier in nederland vondt het wel leuk je thuis te hebben alleen de omstandigheid waar voor was wel minder maar het werdt wel erg gewardeert.
    Hoe is het weer nu weer wat beter dan toen je even in nederland was.
    We hebben nog een boekje gekocht met wat exstra informatie over Rhodos.
    Staan zeer nuttige tips in kun je straks als we terug gaan naar nederland wel bij je houde meschien heb je er ook nog wat aan.
    Nou de groetjes maar weer en pas goed op je zelf xxx je moeder

• 24 Mei 2007 - 07:55

Jenine:

Hallo allemaal,
    Wat gaat een week toch snel voorbij, wel een hele leuke week gehad,veel meegemaakt en veel gezien.
    Ik zal van de week wel proberen wat foto's op de site te zetten.Echt jullie zouden Niels een keer tijdens een show moeten zien. Echt geweldig en super gek.

Groetjes en een x voor Niels

• 24 Mei 2007 - 17:50

Els Verstegen:

Belangrijk bericht voor NIels!!
    Niels, eindelijk je Ford portemonnee is gearriveerd. Nou heb ik begrepen dat je ouders binnenkort naar Rhodos gaan, misschien kunnen ze de portemonnee meenemen voor je?

Els

• 25 Mei 2007 - 20:16

Tante Nel:

Ja ja, dat mopje is dus zeker Niels? Nou, wat een mopje zeg. Dat anderen zomaar in het kruis mept! En dan zegt hij dat hij een homo nadoet. Haha. Pas jij maar op knulletje.
    Jammer dat we je niet gezien hebben toen je even in Nederland was. We begrijpen dat je daar geen tijd voor had en we hopen je straks in Manisa te kunnen zien.
    Een beregoeie tijd daar enne... pas je wel een beetje op jezelf en ben je wat voorzichtig voor je medemensen????
    Groetjes...

• 29 Mei 2007 - 09:09

Je Moeder:

Ha Mopje.
    Nog een uur te gaan en dan vertrekken we richting schiphol en zullen we jou vanavond hopelijk nog zien .
    Vindt het wel spannend om te vliegen, maar ik laat alles maar over me heen komen.
    Nou Niels tot straks .

Groetjes je Moeder

• 30 Mei 2007 - 18:16

Annie En Pietta:

hallo niels wij vieren 16 juni onze verjaardag.
    jammer dat je er niet bij kunt zijn neem er daar zelf maar een van je eigen centen.
    veel sucses tot ziens
    tante annie en tante pietta

• 21 Juni 2007 - 21:20

Jet Roosen:

Hoe is het nu , Niels? Al een beetje gewend ??? Jammer dat je nu op Kos zit, Tjeerd vond het helemaal niet leuk. Nu moet iemand anders jou rol als baby overnemen. Jullie deden dat zo leuk samen.
    De groeten van de ouders van Tjeerd.
    Good -luck