lekker ff weg.... - Reisverslag uit Caracas, Venezuela van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu lekker ff weg.... - Reisverslag uit Caracas, Venezuela van niels Kuijpers - WaarBenJij.nu

lekker ff weg....

Door: niels

Blijf op de hoogte en volg niels

29 Maart 2008 | Venezuela, Caracas

dag mensen!!

nadat ik uit oostenrijki ben gekomen had iki echt even een vakantie nodig om gewoon lekker zelf een keer te kunnen relaxen! dus ben ik samen met een goede vriendin lekker de zon op gaan zoeken in..... ISLA MARGARITA!!

Maar het was een speciale reis want we hebben namelijk een bingoboeking gedaan dus we wisten van te voren niet waar en welk hotel we op het eiland zouden hebben.
Dus na een 9 aantal uren vliegen waren we om 3uur in de middag in Porlamar op het vliegveld. En ja dan zouden we te horen krijgen welk hotel we zouden krijgen.
We moesten ons melden bij een krullenbol die de naam qi droeg! Wij zijn dus met een big-smile naar buiten gelopen om ons daar te melden!
we kregen toen te horen dat we in hotel Golden Paradise zaten in playa el aqua, in het noorden van het eiland! een no-nonsens-hotel, zoals wij werden geinformeerd.

In de bus naar het hotel werden we door Qi geinformeerd over het eiland.
Qi: een jonge gast van 25 die heel relax over wil komen, met een kauwgom in zijn mond. erg duidelijk kon je hem niet horen, want de airco wilden ze nogal hard aanzetten zodat het dus een lekker lawaai maakte.

Toen we uiteindelijk na een dik uur in de bus gezeten te hebben waren we eindelijk bij het hotel en was het ook al donker.
Nou mijn reisgenootje was al aardig chaggie geworden van de hele trip, trage douane en de gweldige host Qi.
nadat we ingechecked waren kregen we de sleutel van een F-kamer. Dus we zijn met al onze vrolijkheid die we nog hadden naar het gebouw gelopen waar onze kamer zou moeten zijn. beneden begon het met een A dus boven zal wel ergens een F staan......
helaas.., geen F daar boven, dus ook met al onze koffers weer naar beneden 2 wenteltrapjes en weer naar de receptie om te vragen waar we onze luxe F-kamer konden vinden.
Het bleek aan de achterkant te zijn van het hele gebouw, en technicus zou ons wel de kamer laten zien.

Uiteindelijk rond een uur of 19:00 waren we dus op onze kamer die je met zo min mogelijk eisen moet bekijken!
als je binnen kwam moest je goed oppassen voor je hoofd want dan had je grote kans dat je je hoofd stootte tegen een stuk geroest ijzer waar eigenlijk een tv op zou moeten staan...
een rammelende airco, maar goed werkte.
een douchekop die tijdens mijn eerste douche die ik nam al eraf lag.
harde bedden.
handdoeken gejat door de schoonmaker.
bril gejat als je hem 5min in de receptie hebt laten liggen.
en ja zo hebben we wel meer dingen meegemaakt, maar die vertel ik niet want anders lijkt het net of we een mindere vakantie hebben gehad terwijl ik het perfect naar mijn zin heb gehad.

De volgende dag zijn we naar de info-meeting geweest en hebben dan ook een excursie kunnen boeken om te zwemmen en te spotten van en met dolfijnen! deze excursies waren ongeveer 350dollar goekoper dan op de ABC-eilanden!!
Het spotten van dolfijnen ging helaas niet door vanwege een te stevige wind op zee. of gewoon omdat ze geen zin hadden om ons mee te nemen!

het zwemmen met dolfijnen was een superervaring!!! we zaten met 4 groepen in het water van ongeveer 12 mensen per groep. en per groep hadden we dan ook een dolfijn die je mocht aaien, kussen, mee dansen, rondjes draaien en natuurlijk aan de vin blijven hangen om zo naar voren wordt getrokken.
ik zet binnenkort de foto's van deze mooie ervaring erbij!

Verders hebben we een lekkere relax-vakantie gehouden aan het zwembad en aan de zee!! We zijn wel een keer naar een grote winkelhal en Juan Griego geweest, een halve dag!

Maar het is allemaal veel te snel gegaan! want ik zit nu alweer in het koude kikkerland op een gezellig familieweekend in de provincie Zeeland!!

groetjes

niels

• 29 Maart 2008 - 17:15

Adnan:

Ik heb eens het geluk je moeder voor te zijn.
    Ik heb nog geen tijd gehad om het te lezen maar ik heb al het een en het ander van je gehoord. Ik begreep dat je een super tijd hebt gehad en ik ben dan ook erg benieuwd naar de foto's.

groetjes
    Adnan

• 31 Maart 2008 - 12:51

Je Moeder:

Hoi Mop.

Wij wisten dus al dat je het er goed na je zin hebt gehad en met dat weer kan het al helemaal niet stuk. En nu zit je gezellig met de hele familie in de provincie ZEELAND wat ook erg gezellig is,erg leuk huis met enkele bij gebouwen waar ook in moet worden overnacht voor sommige, alles was netjes en knus om met 20 personen aan tafel te zitten met ontbijt, lunch, en avondeten.
    maar dat zit er ook al weer op en nu de taak aan jou om de rest weer te overtreffen met het organizeren van het volgende Familieweekend.
    Nou doe je best en we horen wel wat het wordt zo tegen begin april 2009.
    Groetjes je Moeder

• 21 April 2008 - 18:29

Geffen!!:

Hee Niels,

Jij vertrekt en hier word het spontaan warm weer!! hahaha! Daar in Rhodos zal de zon ook vast schijnen! Alles goed gegaan, vlucht etc?
    Nou wij( Teun en Els) horen het wel.

De groeten