daar ben ik weer!
Door: niels
Blijf op de hoogte en volg niels
23 April 2008 | Griekenland, Kos
dag mensen!!
ik ben afgelopen zondag heel vroeg vertrokken naar rhodos, het was weer een saaie vlucht! maar na drie uur was ik dan op rhodos!!
had ook meteen als eerste mijn koffers en ik loop naar buiten en ik zie daar weer mijn oudcollega's van kos en rhodos van vorig jaar!! dat was wel erg leuk
!!
daarna werd ik met de bus naar hotel blue bay gebracht en toen ik daar de sleutel had gekregen van mijn kamer. ff neerploffen op het bed haha!
ik had best een luxe kamer, helemaal op de hoogste verdieping en een twee kamer kamer haha met dvd-speler!! daar zat nog een dvd in van de kleine beer, in het grieks wat ik nietr verstond!!
die dag ben ik nog naar mijn oude hotel gegaan om mijn oude collega van mijn hotel op rhodos te zien en wat te vragen over dingen die ik daar met gasten kan doen! was wel heel leuk om mijn oude hotel weer te zien en het personeel daar!
de volgende dag heb ik nog een gesprek gehad met de manager van het hotel om wat dingen te overleggen en af te spreken.
om 16:00 werd ik weer opgehaald om naar de boot te gaan die om 17:00 zou vertrekken naar kos.
mij werd verteld dat ik om half 8 op kos zou aankomen en de chief-reisleiding zou mij daar dan ophalen om daarna meteen te gaan eten.
maar om half acht was er nog steeds geen kos in zicht! martine (chief reisleiding) had mij ook al gebeld waar ik toch bleef!?
het werd acht uur en ik zag kos nog steeds niet! ik begon langzamer hand toch wel te twijfelen of ik wel op de juiste boot zat!!
half negen, nog steeds geen kos in zicht!! toen ben ik maar rondjes over de boot gaan lopen want ik was dat zitten de hele tijd ook wel beu!!
maar na veel rondjes over het dek gelopen te hebben zag ik dan eindelijk om 21:00uur kos!! dus heb in totaal bijna 5 uur op die boot gezeten!!!!
ik heb daarna wel weer lekker grieks gegeten!!
de volgende dag moest ik wat spulletjes op gaan halen van het kantoor wat ik nodig had om het entertainment in mijn hotel te kunnen starten!
die middag ook weer een gesprek gehad met de manager en de chief entertainment ( hatem ) van het hotel. dit verliep wel goed moet ik zeggen!
en nu vandaag ben ik druk bezig om dingen uit te werken voor de entertainers die komen als ik alweer op rhodos zit.
en natuurlijk wat dingen aan het uitwerken voor rhodos dat ik daar meteen aan de gang kan en de nieuwe entertainer die ik daar moet in werken goed kan ontvangen!
maar ik ga nu weer even naar kantoor om wat dingetjes uit te printen zodat ik die straks allemaal kan ophangen!
groetjes
niels
!!
ik heb daarna wel weer lekker grieks gegeten!!
groetjes
niels
23 April 2008 - 11:59
Sibel:
Hoi Niels,
Je bent echt weer een beetje thuis gekomen, geloof ik...
Jammer dat ik je zaterdag niet meer heb gezien. Ik wens je alsnog veel plezier daar, werk ze en tot de volgende keer maar weer!
Groetjes van ons :-D -
23 April 2008 - 13:05
Marian:
hoi die niels
je zit weer lekker in griekenland daar heb je het goed naar je zin gehad en dat zal nu ook wel lukken geniet maar van het mooie weer en heel veel sucses met het vermaak van de kids en de groten mensen tot de volgende keer
groetjes marian van schijndel -
23 April 2008 - 16:44
Flieske:
He Nielske!
Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen. En dat je het alweer naar je zin hebt natuurlijk! Geniet er maar lekker van.
Groetjes en 'n dikke knuffel..! -
23 April 2008 - 16:51
Je Moeder:
Hoi Mop
Je bent al weer lekker bezig met alles op te zetten zodat het straks weer loopt als een trein.
Wij zijn erg trots op je dat het ook erg goed gaat daar.
we komen ook weer een kijkje nemen maar dat duurt nog even voor het augustus is.
Ik heb voor jou weer een nieuwe map laten komen met al je verhalen en je belevingen die je al hebt mee gemaakt,
het ziet er weer heel leuk uit.
Zo kun je straks na jaren nog eens terug kijken na wat je allemaal gedaan hebt.
Pas goed op je zelf gr je Moeder -
25 April 2008 - 11:09
Marlien:
Hoi Niels,
Fijn te horen dat je weer goed bent aangekomen, alleen vervelend die lange bootreis naar Kos.Nu weer handen uit de mouwen want er is werk aan de winkel voor het nieuwe seizoen.Je hebt vast een RUGZAK met nieuwe plannen voor je gasten.Succes en liefs Marlien en Gompie -
25 April 2008 - 17:15
ReHa:
Hoi Niels,
Je bent goed geland op je stekkie. Mooi man. Een vriend van het basketball (Bas van Loon uit Heeswijnk-Dinther) maakt ook gebruik van deze site. Hij zit vanaf 29-04 weer in Spanje.
Wensen je een leuk verblijf en geniet van het schone Greece.
Regina en Hans -
01 Mei 2008 - 13:27
Hey hey manneke!
Goed om te horen dat je een goed begin heb daar! Is het al een beetje lekker weer? Goed man, dat je goed met hatem heb kunnen praten! Zit je nu weer in babis? Doe in ieder geval iedereen de groetjes van mij en geef ze allemaal een hele dikke zoen!
Ik moet trouwens volgende week donderdag(8 mei) mijn rijexamen doen, bibbers!!
Heel veel plezier daar en ik hoor nog wel van je!!
kus wijnanda -
02 Mei 2008 - 18:12
Els:
Hoi Niels,
Aangezien het nu meivakantie is zal je het al best druk hebben nu, dus geen tijd voor het bijwerken van je log. Zodra je tijd hebt zul je vast en zeker wel het een en ander plaatsen op de site.
Hou jetaai, wat vast zal lukken en enjoy yourself!!
Groetjes uit Rosmalen -
02 Mei 2008 - 18:14
Els, Voor Wijnanda!!:
Wijnanda ik las je reactie naar Niels toe, en je schreef dat je aankomende donderdag rijexamen moet doen. Nou meid ik wil je ff succes wensen! -
03 Mei 2008 - 18:46
Meggy:
Ha die Niels,
En niet zeeziek geworden na 5 uur op de boot te hebben gezeten?
Veel plezier en stuur wat zon hierheen.
Was leuk om je voor je vertrek nog gezien te hebben.
dikke knuffel uit Tilburg -
09 Mei 2008 - 20:54
Wijnanda:
NIELSJEEEE!!!! IK BEN GESLAAGD VOOR MIJN RIJBEWIJS!!!! (en trouwens, els, dankjewel!!!) -
09 Mei 2008 - 20:55
Wijnanda:
(oeps vergeten te melden) mijn nichtje komt zeer waarschijnlijk in kipriotis de kidsclub doen, ben je dan wel een beetje lief voor haar??!! -
13 Mei 2008 - 21:14
Meggy:
Hé Niels,
Waar blijven de leuke krabbels van je...
We willen wel op de hoogte blijven van je avonturen.
Wij vertrekken donderdag of vrijdag op vakantie en lezen het daarna wel weer.
Dikke knuffel Meggy -
27 Mei 2008 - 13:32
Marlien:
Hoi Niels,
Wat laten ze jou hard werken zeg, nu krijgen wij geen berichtjes en foto,s meer.
Elke keer ben ik weer benieuwd naar nieuws van jou en steeds blijft alles bij het oude.
Laat gauw weer eens iets van je horen en zien.
Liefs Marlien en Gompie -
06 Juni 2008 - 07:20
Meesje Met Het Knuff:
he jop slaapkop, jammer dat het zo is gelopen in oostenrijk!maar goed om te horen dat je je weer helemaal weer thuisvoelt in greece!hoop dat het goed met je gaat en volg je verhalen graag!